Als je je Trackboxx account opzegt, vervalt uiteraard ook het betaalde abonnement. Toch kan het zijn dat een gebruiker na een paar maanden zijn account weer wil gebruiken en ook gebruik wil maken van de reeds verzamelde verkeersgegevens.
Om dit te garanderen, hebben we een overeenkomstige functie toegevoegd in het subitem “Account” waar de gebruiker kan selecteren hoe zijn gegevens worden behandeld.