Jeśli użytkownik anuluje swoje konto Trackboxx, płatna subskrypcja zostanie oczywiście anulowana. Niemniej jednak może się zdarzyć, że użytkownik będzie chciał ponownie korzystać ze swojego konta po kilku miesiącach i będzie chciał ponownie wykorzystać już zebrane dane o ruchu.
Aby to zapewnić, dodaliśmy odpowiednią funkcję w podpunkcie “Konto”, w której użytkownik może wybrać sposób obsługi swoich danych.