Om du säger upp ditt Trackboxx-konto kommer naturligtvis den betalda prenumerationen att sägas upp. Det kan dock hända att en användare vill använda sitt konto igen efter några månader och även vill använda den trafikdata som redan har samlats in.
För att säkerställa detta har vi lagt till en motsvarande funktion i underobjektet “Konto” där användaren kan välja hur hans uppgifter ska hanteras.