Trackboxx opzeggen

Inhoudsopgave

Hier leggen we uit wat je moet weten over het opzeggen van je Trackboxx account.

In principe kun je je Trackboxx „opzeggen“ of volledig verwijderen. In beide gevallen vervalt echter je automatische betalingsoptie.

Met de optie „annuleren“ blijven je gegevens maximaal 60 dagen bij ons bewaard. In die periode kun je je account opnieuw activeren en je eerder verzamelde statistieken weer bekijken.

Met de optie „Trackboxx-account verwijderen“ worden al je gegevens onmiddellijk verwijderd.

Ga als volgt te werk om je Trackboxx-account op te zeggen:

1. Klik op het tandwielsymbool in de rechterbovenhoek.
2. selecteer „Account“
3. Scrol in het volgende scherm naar beneden. Daar vind je de bijbehorende opties.

trackboxx account annulering afbeelding

Als u vragen hebt, ondersteuning nodig hebt of gewoon iets kwijt wilt, horen we graag van u.

>>> naar het contactformulier

Trackboxx Logo