Tutaj wyjaśniamy, co musisz wiedzieć o anulowaniu konta Trackboxx.
Możesz anulować subskrypcję Trackboxx albo całkowicie usunąć konto. W obu przypadkach płatności automatyczne zostaną zatrzymane.
Jeśli wybierzesz „Anuluj subskrypcję”, będziemy przechowywać Twoje dane przez maksymalnie 60 dni. W tym czasie możesz ponownie aktywować konto i uzyskać dostęp do wcześniej zebranych statystyk.
Jeśli wybierzesz „Jeśli wybierzesz „Usuń konto Trackboxx”, wszystkie Twoje dane zostaną natychmiast usunięte.
Aby anulować subskrypcję Trackboxx, wykonaj następujące kroki:
1. Kliknij ikonę koła zębatego w prawym górnym rogu.
2. Wybierz „Konto”.
3. Przewiń w dół na następnym ekranie. Znajdziesz tam odpowiednie opcje.

