Här förklarar vi vad du behöver veta när du vill avsluta ditt Trackboxx-konto.
Du kan antingen avsluta din Trackboxx-prenumeration eller radera kontot helt. I båda fallen stoppas de automatiska betalningarna.
Om du väljer ”Avsluta prenumeration” sparar vi dina data i högst 60 dagar. Under den perioden kan du återaktivera kontot och få tillgång till din tidigare insamlade statistik igen.
Om du väljer ”Om du väljer ”Radera Trackboxx-konto” raderas alla dina data omedelbart.
Så här avslutar du din Trackboxx-prenumeration:
1. Klicka på kugghjulsikonen uppe till höger.
2. Välj ”Konto”.
3. Bläddra nedåt på nästa skärm. Där hittar du de aktuella alternativen.

